Zes salarisonderzoeken op het gebied van cyberbeveiliging op een rij: wat is een beveiligingsprofessional waard in 2019? (2024)

Het is niet alleen het vinden van cybersecurity-talent te midden van een werkloosheid van “nul procent” dat werkgevers achtervolgt – het houdt hen ook vast.

Dat waren enkele bevindingen uit het rapportStaat van cyberbeveiliging 2019rapporteer doorISACA, waarvoor 1.576 beveiligingsprofessionals werden ondervraagd. De bevindingen op hoog niveau omvatten het volgende:

Breaking Down 6 Cybersecurity Salary Surveys: What’s a Security Pro Worth in 2019? (1)

  • 69% geeft aan dat hun teams aanzienlijk (21%) of enigszins (48%) onderbezet zijn;
  • 58% geeft aan dat hun bedrijven een onvervulde cyberbeveiligingsrol hebben;
  • 32% zei dat het zes maanden of langer duurt om deze vacatures te vervullen – dat is een stijging ten opzichte van de 26% die vorig jaar in hetzelfde onderzoek werd gerapporteerd; En
  • 82% noemde betere financiële prikkels, zoals salarissen en bonussen, als redenen om een ​​werkgever te verlaten.

Deze statistieken roepen een belangrijke vraag op: hoe zien cybersecurity-salarissen eruit?

Terwijl we eerder hebben gekekenCISO-salarisbereikenDeze keer hebben we besloten om de salarissen breder te bekijken binnen het cyberbeveiligingsvak. Daarom hebben we verschillende rapporten verzameld die het afgelopen jaar zijn gepubliceerd, en de details doorgenomen.

Hieronder vindt u een samenvatting van wat we hebben gevonden – samen met links naar de onderliggende bron voor degenen die geïnteresseerd zijn om het van dichterbij te bekijken.

1) Tech-salarisrapport 2019 door Dice

Het technische salarisvragenlijstdoorDobbelsteenwas gebaseerd op de antwoorden van “10.780 werkende technologieprofessionals” en werd eind 2018 uitgevoerd. Hoewel het zich richtte op de bredere technologiesector, leverde het twee gemiddelde salarissen op die interessant waren voor de cyberbeveiligingsgemeenschap:

  • Beveiligingsingenieur: $ 110.716; En
  • Beveiligingsanalist: $ 103.597.

In een apart artikel –Cybersecurity-salaris: één vaardigheid maakt een enorm verschil– op basis van gegevens uit hetzelfde onderzoek dat een jaar eerder werd gehouden, worden in de publicatie de salarisbereiken per grote steden uitgesplitst. Beveiligingsingenieurs in Silicon Valley hebben bijvoorbeeld gemiddelde salarissen van ongeveer $95.00 – $125.000, terwijl in Philadelphia dezelfde rol gemiddeld ongeveer $75.000 – $101.000 bedraagt.

Certificeringen kunnen een verschil maken, schreefNate Swanner, de redacteur van Dice.com in dat aparte artikel. Hij zegt eenCISSP-certificeringkan leiden tot een stijging van het salaris met 10%.

2) Salarisgids voor technologie en digitale marketing 2019 door Mondo

Dit onderzoeksrapport was op het moment van schrijven nog niet gepubliceerd – maar het personeel van Dark Readinggemeldsalarisbereiken voor verschillende cyberbeveiligingsfuncties die voortkomen uit het rapport van januari 2019. Hoewel het rapport ook in grote lijnen naar technologiesalarissen kijkt, bevat het verschillende solide benchmarks voor beveiligingsprofessionals.

Dit zijn de gemiddelde salarisbereiken die in het rapport worden onthuld:

  • CISO: $175.000 – $275.000;
  • Informatiebeveiligingsmanager: $120.000 – $185.000;
  • Applicatiebeveiligingsingenieur: $120.000 – $182.500;
  • Netwerkbeveiligingsingenieur: $115.000 – $172.500; En
  • Cybersecurity-ingenieur: $110.000 – $165.000.

Interessant is de positie vanCISOis de op één na best betaalde functie in IT, alleen achter de categorie CIO/CTO.Wereldheeft eenlandingspaginainstellen waar u zich kunt registreren om een ​​kopie van het rapport te ontvangen zodra het klaar is.

3) IT-salarissen: mythen en waarheden door Interop

Net als de anderen ondervraagt ​​het Interop-onderzoek werknemers in de bredere categorie van technologie, inclusief beveiliging. Interop is een conferentie beheerd door uitgever UBM, eigenaar van titels als InformationWeek, Dark Reading en Network Computing.

Terwijl slechts 54 van de 1.800 respondenten op deenquête gepubliceerd in juli 2018gerapporteerd over effectentitels, levert het rapport een gemiddeld salaris op als volgt:

  • Hoofdveiligheidsfunctionaris/veiligheidsmanagement: $155.000.

Dit salaris is lager dan bij andere onderzoeken, maar dat komt waarschijnlijk omdat, zoals het categorielabel suggereert, er beveiligingsprofessionals van alle rangen bij betrokken zijn.

In het onderzoek werd met name aan alle 1.800 respondenten gevraagd over welke vaardigheden zij het komende jaar meer wilden lerenIT-beveiliging was de belangrijkste vaardigheid die werd genoemd(47%) gevolgd door cloudintegratie en -beheer (35%).

>>> Gerelateerd:Te midden van AI en machinaal leren blijft de menselijke maat cruciaal voor cyberbeveiliging in 2019, zo blijkt uit een nieuw netwerkbeveiligingsonderzoek

4) Technologie- en IT-salarisgids 2019 door Robert Half International

DitgidsdoorRobert Halfis geen enquête. In plaats daarvan zijn de gegevens afkomstig van daadwerkelijke talentplaatsingen die het bedrijf heeft gedaan en van het salaris dat deze bedrijven voor die plaatsingen betalen. Hoewel de gids ook andere technologierollen onderzoekt, zijn de bevindingen rond beveiligingsbanen uitzonderlijk gedetailleerd.

Het bedrijf presenteert een tabel met het gemiddelde salaris voor het 25e, 50e, 75e en 95e percentiel. Kortheidshalve geven de bereiken die we hieronder weergeven respectievelijk alleen het 25e en 95e percentiel weer.

  • Gegevensbeveiligingsanalist: $105.000 – $178.250;
  • Systeembeveiligingsbeheerder: $93.750 – $159.750;
  • Netwerkbeveiligingsbeheerder: $93.000 – $158.750;
  • Netwerkbeveiligingsingenieur: $98.500 – $167.500;
  • Beveiligingsmanager informatiesystemen: $116.000 – $199.750; En
  • IT-auditor: $92.500 – $157.750.

Het rapport bevat “aanpassingspercentages” voor deze bereiken per locatie. Er wordt bijvoorbeeld voorgesteld om 40,5% toe te voegen aan de salarissen voor functies in New York, 33% en -4% voor functies in Cleveland.

5) Gemiddeld salaris van cyberbeveiligingsbanen door ZipRecruiter

De werkgelegenheidswebsite ZipRecruiter heeft eendynamische webpaginadie een samenvatting geeft van de salarisbereiken voor cyberbeveiliging die verband houden met de vacatures die op de site zijn geplaatst. Vanaf maart 2019 zijn hier enkele gemiddelden:

  • Nationaal (VS) gemiddelde voor cyberbeveiliging: $96.185;
  • 10% van deze banen varieert van $166.000 – $181.500;

Als u die webpagina bezoekt, worden gepersonaliseerde gemiddelden voor uw geografische regio weergegeven en vergeleken met nationale gemiddelden. Het vermeldt ook de huidige vacatures in uw omgeving – wat een snelle lakmoesproef biedt om te zien hoe de gemiddelden zich verhouden tot openstaande posities die voor u toegankelijk zijn.

Het is vermeldenswaard dat andere gerelateerde websites, zoalsGlazen deurEnSalaris.com, bieden mogelijkheden voor het beoordelen van salarissen op basis van ervaring en locatie. Dit is nuttig voor zowel werkzoekenden om te begrijpen wat ze waard zijn – als voor werkgevers die concurrerende salarisbereiken onderzoeken voor specifieke aanvragen.

6) Cybersecurity Spotlight 2018 door Indeed

Het banenbedrijf Indeed analyseerde ook cyberbeveiligingslijsten die op zijn website waren geplaatst voor inzichten. Gedeeltelijk werd gezocht naar de stedelijke gebieden met de best betalende veiligheidsposities van maart 2017 tot maart 2018. De bevindingen werden uiteengezet in een stuk met de titel:Waar zijn de best betaalde banen?

Hier zijn de 10 regio’s met de best betalende cybersecurity-salarissen (aangepast), volgens Indeed:

  • Charlotte: $ 125.173
  • Chicago: $ 119.887
  • San Francisco: $ 116.073
  • Austin: $ 113.126
  • Denver: $ 112.206
  • Philadelphia: $ 110.943
  • Boston: $ 103.953
  • Baltimore: $ 103.944
  • San Jose: $ 97.344
  • New York: $ 98.159

Waarom staat San Francisco niet bovenaan? Dat komt omdat Indeed zijn bevindingen heeft aangepast voor de kosten van levensonderhoud op die locaties:

“Als je naar het niet-aangepaste salaris kijkt, scoort San Francisco het hoogst met $ 148.621. Maar omdat de kosten van levensonderhoud in San Francisco zo hoog zijn, gaat het geld niet zo ver om kosten als huur, boodschappen en vervoer te dekken als in andere steden.

Eenmaal aangepast is het beeld heel anders: de best betaalde stad voor informatiebeveiligingsspecialisten van dit jaar is Charlotte, North Carolina, met een gemiddeld aangepast salaris van $125.173 per jaar.”

Het bedrijf keek ook naar welke rollen het meest gevraagd waren. De resultaten werden opgeteld op basis van de rollen met de meeste vermeldingen, namelijk:

  • #1 IT-beveiligingsspecialist;
  • #2 informatiebeveiligingsanalist;
  • #3 netwerkbeveiligingsingenieur;
  • #4 beveiligingsingenieur; En
  • #5 applicatiebeveiligingsingenieur.

* * *

Het State of Cybersecurity 2019-rapport van ISACA besluit met de suggestie dat de werkgelegenheidsvooruitzichten waarschijnlijk niet zullen veranderen, maar dat er kansen liggen voor werkgevers met initiatief:

“Organisaties die de statistieken uit dit onderzoek onderkennen, zouden openstaande vacatures sneller moeten kunnen invullen en hun huidige talent moeten kunnen behouden. De succesvolle elementen voor het aannemen en behouden van personeel zijn een aantrekkelijk loon, doorgroeimogelijkheden en een gezonde werkomgeving.”

Als je dit bericht leuk vond, vind je dit misschien ook leuk:
5 creatieve manieren om het tekort aan cybersecuritytalent te overwinnen

Recente artikelen van auteur

  • 6 manieren waarop moderne bedreigingsdetectie ervoor zorgt dat de onderneming de trends op het gebied van cyberbeveiliging voor blijft
  • Drie triggers die u vertellen dat het tijd is om uw netwerkbeveiligingsstrategie te heroverwegen
  • Bricata opgenomen als representatieve leverancier in de inaugurele marktgids voor netwerkverkeeranalyse door Gartner, Inc.

Breaking Down 6 Cybersecurity Salary Surveys: What’s a Security Pro Worth in 2019? (2)Meer van ironcore

*** Dit is een gesyndiceerde blog van het Security Bloggers Network vanBricatageschreven doorijzeren kern. Lees het originele bericht op:https://bricata.com/blog/cybersecurity-salary-surveys/

Zes salarisonderzoeken op het gebied van cyberbeveiliging op een rij: wat is een beveiligingsprofessional waard in 2019? (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Benton Quitzon

Last Updated:

Views: 5336

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Benton Quitzon

Birthday: 2001-08-13

Address: 96487 Kris Cliff, Teresiafurt, WI 95201

Phone: +9418513585781

Job: Senior Designer

Hobby: Calligraphy, Rowing, Vacation, Geocaching, Web surfing, Electronics, Electronics

Introduction: My name is Msgr. Benton Quitzon, I am a comfortable, charming, thankful, happy, adventurous, handsome, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.